Välkommen!

Här finns bilder och information om den slöjd jag har. Om du vill beställa något eller ordna en specialbeställning så kan du skicka ett meddelande i kontakt-menyn ovan eller ringa till 076 865 19 58. 

När du gjort en beställning så skickas slöjden i ett fint paket till dig så snart den är klar. Vanligtvis 2-3 dagar leveranstid. Betalning görs antingen med faktura eller direkt med swish/bank.


 • Stor serverings slev i björk med krok. Djupt skålad för att få plats med mycket. En av mina signaturmodeller.
  Pris: 350;-

 • Symmetrisk, oval skål för alla ändamål.

Sex stycken olika matlagnings skedar i rönn. Mycket ovanligt mönster. Fyra av dem är för högerhänta och två är för både höger och vänster.
Pris: 240;- styck

 • Smörkniv i rönn med spaltning. Pris 150;-

  OBS! Finns bara ett exemplar. Spaltningen är orienterad så att knivens hållbarhet inte påverkas.

 • Baksida

 • Unika dekorationer

  Beställ dina egna dekorationer på valfri skedsort. Egna texter som personlig gåva, mönster av olika slag eller kolrosing. Skicka ett meddelande med förslag och frågor!

 • Unika skedblad

  Har du en speciell sked eller en form på skedbladet som du gillar? Oavsett hur komplicerad form det är så kan jag fixa åt dig. Skicka meddelande med förslag och frågor så diskuterar vi!

Smörkniv 80;-
Skuren i rönn eller annat hårt träslag enligt önskemål

Ätsked 250;-
Skuren i rakvuxen rönn eller annat hårt träslag enligt önskemål. Skedbladet har täljts tunnt och lent för bästa funktion. Rakvuxet trä blir något tjockare än de av krokvuxet trä, men med lägre pris då de är enklare att göra. För frågor skicka meddelande.

Ätsked 700;-
Unik sked skuren i krokvuxen rönn med vågigt mönster. Nr: 1 av 3 i serien ätskedar i rönnmasur, varav denna har bäst mönster. Den på bilden är den du får. Det trä som skeden består av är extremt sällsynt och mycket svår att arbeta med, likväl har skeden skuren yta utan sandpapper precis som vanligt för att uppnå maximal effekt.

Ätsked 500;-
Unik sked skuren i krokvuxen rönn med vågigt mönster. Nr: 2 av 3 i serien ätskedar i rönnmasur, varav denna har något mindre mönstring än nummer 1. Den på bilden är den du får. Det trä som skeden består av är extremt sällsynt och mycket svår att arbeta med, likväl har skeden skuren yta utan sandpapper precis som vanligt för att uppnå maximal effekt.

Ätsked 350;-
Unik sked skuren i krokvuxen rönn med vågigt mönster. Nr: 3 av 3 i serien ätskedar i rönnmasur, varav denna har lättast mönstring. Den på bilden är den du får. Det trä som skeden består av är extremt sällsynt och mycket svår att arbeta med, likväl har skeden skuren yta utan sandpapper precis som vanligt för att uppnå maximal effekt.

Gaffel i ek. 170;-
För matlagning, rakt skaft. Kan göras i andra hårda träslag samt med tjockare skaft och kraftigare sväng i gaffelbladet.

 • Framsida
  Liten the sked i rönn. Pris: 70kr

 • Baksida

Liten skopa 80;-
För salt eller socker. Skuren i en björk-kvist eller al-kvist enligt önskemål.