Välkommen!

Här finns bilder och information om vissa saker som jag erbjuder. Om ni vill beställa något så skicka ett meddelande i kontakt-menyn ovan eller ring till 076 865 19 58 för att diskutera. 

När du gjort en beställning så skickas slöjden i ett fint paket till dig så snart den är klar. Betalning görs med faktura eller direkt med swish/banköverföring. 


  • Unika dekorationer

    Beställ dina egna dekorationer på valfri skedsort. Egna texter som personlig gåva, mönster av olika slag eller kolrosing. Skicka ett meddelande med förslag och frågor!

  • Unika skedblad

    Har du en speciell sked eller en form på skedbladet som du gillar? Oavsett hur komplicerad form det är så kan jag fixa åt dig. Skicka meddelande med förslag och frågor så diskuterar vi!

  • Stor serverings slev i björk med krok. Djupt skålad för att få plats med mycket. En av mina signaturmodeller.
    Pris: 350;-

  • Symmetrisk, oval skål för alla ändamål.

Ätsked 250;-
Skuren i rakvuxen rönn eller annat hårt träslag enligt önskemål. Skedbladet har täljts tunnt och lent för bästa funktion. Rakvuxet trä blir något tjockare än de av krokvuxet trä, men med lägre pris då de är enklare att göra. För frågor skicka meddelande.

Ätsked 700;-
Unik sked skuren i krokvuxen rönn med vågigt mönster. Nr: 1 av 3 i serien ätskedar i rönnmasur, varav denna har bäst mönster. Den på bilden är den du får. Det trä som skeden består av är extremt sällsynt och mycket svår att arbeta med, likväl har skeden skuren yta utan sandpapper precis som vanligt för att uppnå maximal effekt. SÅLD